StoryEditorOCM
ObalaDIJAMANTNI PIR

Poznati dalmatinski novinar i kroničar proslavio veliku životnu obljetnicu sa svojom Splićankom: ‘Susreli smo se u baru Jedinstvo i od tada se stalno susrećemo, do danas!‘

Piše Matea Magaš
2. prosinca 2022. - 13:16
Dugogodišnji novinar i fotoreporter Slobodne Dalmacije, lutkar, povijesni istraživac i publicist Abdulah Seferovic Sefi, danas je sa suprugom Nadom proslavio 60 godina braka.  Luka Gerlanc/Cropix

Proslaviti zlatni pir već je velika priča, a zamislite tek kad režete tortu na kojoj piše - 60 godina braka! Upravo su jučer, u  utorak, u jednom poznatom zadarskom restoranu, svoj dijamantni pir proslavili supružnici Seferović, Abdulah i Nada.  

Poznati zadarski novinar, publicist i gradski kroničar, Abdulah Seferović i njegova supruga Nada u krugu obitelji proslavili su ovu posebnu obljetnicu. Nas je zanimalo koja je tajna tako uspješnog, dugog braka?

- Tajna? Nema tajne! U pitanju su emocije kojima ne upravljamo, emocije koje je teško objasniti drugima, osobito onima koji ih sami ne razumiju – kao iz topa rekao nam je gospodin Seferović te dodao kako recept ne postoji, samo iznimno poštovanje i razumijevanje partnera.

- Te emocije uzaja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:42