StoryEditorOCM
ObalaNEKRETNINSKI BALON

Ovo je suludo: za ‘stan‘ od 13 kvadrata u prizemlju zgrade u Dalmaciji traži se basnoslovan iznos! A zapravo je...

Piše Zadarski.hr
11. prosinca 2023. - 08:53

Da su cijene pojedinih nekretnina širom Dalmacije potpuno iracionalne, dokazuje i "slučaj" garsonijere na Branimirovoj obali u Zadru koja se prodaje na internetskom oglasniku Njuškalo.

Za prostor površine 13 četvornih metara na, kako se ističe, "top poziciji”, traži se ni manje ni više nego 55.500 eura! Odnosno 4270 eura po kvadratu, a ako vam je lakše računati, to je ravno 418.164,75 kuna.

Cijena, prava sitnica, reklo bi se, i to ne za neku dizajnersku novogradnju u prvom redu do mora s balkonom, vrtom i bazenom, nego za de facto običnu sobu obnovljenu u prizemlju stare zgrade u koju su strpani kuhinja i kupatilo, s nekom rupicom od prozora. Namijenjena, gotovo sigurno, iznajmljivanju.

- Garsonijera u prizemlju stambene zgrade uz Branimirovu obalu. Ukupna površina iznosi 13 m2, a sastoji se od ulaza/kuhinje, sobe i kupaonice s WC-om.

Garsonijera je kompletno renovirana (nova struja, voda, podovi, PVC prozor, protuprovalna ulazna vrata, nova sobna vrata, klima uređaj, kuhinja s aparatima i sl.). U cijeni je nova perilica rublja kao i novi hladnjak. Vlasništvo uredno, sve dodatne informacije na upit - navodi prodavatelj.

Kako izgleda taj "luksuz" od 13 kvadrata u prizemlju zgrade na Branimirovoj obali možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:18