StoryEditorOCM
ObalaBIZNIS POD BIOKOVOM

Niz uglednih splitskih liječnika ima unosan angažman u novoj privatnoj instituciji u Dalmaciji: ‘Bliži smo pacijentima‘

Piše Dijana Turić
12. ožujka 2024. - 10:08

Nakon mukotrpnih priprema i rada, poliklinika makarskog liječnika Darka Granića nazvana "Estetika, esencija" započela je s radom prije nekoliko mjeseci, ali sada je nakon predavanja organizirano i njezino službeno otvaranje u Makarskoj uz nazočnost brojnih liječnika i partnera.

Endokrinologija, ultrazvuk, kardiologija, dermatologija, reumatologija, kirurgija, ortopedija, fizikalna i obiteljska medicina te estetika i masaže - sve to je u opusu poliklinike, a kako je kazao dr. Granić, zdravstvena ustanova je zamišljena kao mješavina niza komplementarnih djelatnosti pa je s jedne strane tu specijalistika kojom se Makarskoj nude pregledi specijalista koji dolaze iz drugih institucija, pretežno sa splitskog područja.

Među njima je i kardiologinja Marina Pajić koja radi ultrazvuk srca, a tu su i holteri tlaka i EKG-a.

- Imamo i brze laboratorijske pretrage za potrebe hitnih stanja ili nalaze pacijenata koji ih nisu ponijeli sa sobom te nalaze tumorskih markera i hormona štitnjače.

U poliklinici nam radi i endokrinologinja Tanja Miličević Milardović koja se bavi dijabetesom i problemima tjelesne težine, radi preglede štitnjače ultrazvukom dolazi nam i imunolog-alergolog i reumatolog Mislav Radić, a imamo i maksilofacijalnog kirurga, otorinolaringologa, urologa i vaskularnog kirurga.

Uglavnom sve radimo najnovijim i vrhunskim metodama. Kao liječnik bavim se estetskom i obiteljskom medicinom, a ljeti nam je otvorena i turistička ambulanta - istaknuo je Granić, čija poliklinika započinje s fizikalnom terapijom, a imaju i potpisan ugovor sa specijalnom bolnicom "Sveta Katarina" pa im tako radi i stručnjak ortopedije Trpimir Vrdoljak.

Priča makarske poliklinike se polagano razvija, a liječnici dolaze određenim terminima ili po narudžbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:59