StoryEditorOCM
Svijetnasilne reklamacije

Prodavač obuće ženi nije htio zamijeniti kupljene cipele, došla rodbina pa ga ‘nacipelarila‘

Piše mozaik sd
7. prosinca 2023. - 22:02
Trgovac obućom u Bielefeldu u Njemačkoj odbio je ženi zamijeniti cipele i doživio dva fizička napada (ilustracija)Nazeer Al-khatib/Afp

U neposrednom kontaktu s kupcima, trgovcima u maloprodaji znaju se događati neobične, pa i neugodne stvari.

Nekoliko muškaraca pretuklo je 23-godišnjeg trgovca u trgovini obuće u Bielefeldu u Njemačkoj jer jednoj ženi nije htio zamijeniti cipele koje joj je kći prethodno kupila u toj trgovini. Navodno su trgovca pretukli brat i rođak nezadovoljne žene.

Kako je priopćila policija, 47-godišnja žena je 5. prosinca došla u trgovinu i rekla kako joj je kći tu kupila cipele, pa ih je ona željela zamijeniti za druge. Trgovac je to odbio, a žena ga je potom udarila rukom po licu.

maskirani osvetnik

Usred trgovine je izbila tučnjava u koju su se uključio muškarac koji je bio s ženom, ali i drugi zaposlenici trgovine. Naposljetku su žena i njezin prijatelj napustili trgovinu i činilo se kako se situacija smirila, piše Fenix-magazin.

Međutim malo kasnije su u trgovinu stigla dvojica muškaraca, od kojih je jedan bio maskiran. Nogama i šakama su udarala 23-godišnjeg trgovca. Rekli su da to rade za svoju sestru i rođakinju.

Počinitelji su potom pobjegli u nepoznatom smjeru, a trgovac je ostao ležati na tlu ozlijeđen.

Obojica počinitelja visoka su oko 185 cm, dok nemaskirani muškarac ima između 25 i 30 godina. Policija je započela istragu i traže svjedoke.

image

Njemačka policija intenzivno traga za dvojicom počinitelja visokim oko 185 cm (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 05:42