StoryEditorOCM
Regijastrava u bih

Šokira i nakon smrti: ‘Nije točno da je pokopan, već tjedan dana nitko ne dolazi po tijelo trostrukog ubojice‘

Piše vijesti sd
18. kolovoza 2023. - 11:19

Tijelo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi  u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas, još uvijek niko nije podnio zahtjev za njegovo izuzimanje, javlja Dnevni avaz

Ravnatelj Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić potvrdio je tu informaciju, i tako zapravo demantirao brojne medije koji su prenijeli, kao uostalom i mi, da je Sulejmanović ukopan u okolici Gračanice.

 - Nije to točno! Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Nitko dosad nije došao preuzeti ga. I mi čekamo što će biti i tko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije - rekao je Latifagić za Dnevni avaz.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović ubio je nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te oca i sina, državljane Republike Turske. Osim tri ubojstva, vatrenim oružjem teško je ranio još dvije osobe i počinio samoubojstvo.

image

Nermin Sulejmanović; kuća u centru Gradačca u kojoj je ‘dovršio‘ svoj krvavi pohod i nesretna Nizama Hećimović

Prema informacijama do kojih je došao "GP Maljevac", lokaciju preminule Nazime navodno mu je otkrila policijska službenica Dženana Selimanović.

Kako su ranije ovoga tjedna izvještavali BiH mediji, Nerminova obitelj jasno je rekla kako ne planira sudjelovati u njegovom pogrebu. 

Nitko ne želi preuzeti tijelo trostrukog ubojice iz Gradačca. Oglasio se i otac: ‘Nadao sam se da će ga beba smiriti...‘
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 08:51