StoryEditorOCM
Regijapotraga za dokazima

S mjesta strave u Banjskom Polju: Ovo je deponij gdje je dvojac bacio tijelo dvogodišnje djevojčice Danke

Piše M.B./ Dušan Miljuš/ JL
4. travnja 2024. - 11:55
Bageri na deponiju; policijske blokade ispred deponija gdje je pronađeno tijelo male DankeScreenshot Dušan Miljuš/Jutarnji ist/

Kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog poduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

- S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom "Fiat Panda" u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u prtljažnik vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na "Starobanjskom putu" kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi, piše Jutarnji list.

image

Policijske blokade ispred deponija gdje je pronađeno tijelo male Danke

Dušan Miljuš/Jutarnji list/

Reporter Jutarnjeg lista Dušan Miljuš nalazi se u Srbiji na mjestu pronalaska tijela male Danke te javlja kako je policija postavila blokade i brani prilaz. Kaže kako se može čuti bager koji kopa po deponiju. Na fotografiji se vide dva bagera i nekoliko kamiona na deponiju.

S.J. se na teret stavlja da je počinio teško kazneno djelo, a D.D. za pomoć nakon izvršenog kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati.

image

Bageri na deponiju gdje je pronađeno tijelo male Danke

Dušan Miljuš/Jutarnji list/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:50