StoryEditorOCM
Hrvatskaoprez!

Što prije provjerite igra li se vaše dijete s ovom igračkom: IKEA poslala upozorenje, postoji opasnost od gušenja

Piše Vijesti SD
21. ožujka 2023. - 09:26

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno) da je prestanu upotrebljavati i obrate se tvrtki IKEA za puni povrat novca, priopćili su iz ove tvrtke.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga poduzimamo mjere opreza i zbog potencijalne opasnosti od gušenja povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno). Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju.

Unatoč tomu, saznali smo da se male zakovice na ovoj igrački mogu olabaviti, zbog čega može doći do potencijalne opasnosti od gušenja, osobito za malu djecu. Stoga povlačimo BLÅVINGAD igru pecanja riba (višebojno).

BLÅVINGAD igra pecanja riba (višebojno) može se vratiti u robnu kuću IKEA uz puni povrat novca. Pritom nije potrebno priložiti dokaz o kupovini (račun).

Ako želite saznati više, posjetite IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444.

Tvrtka IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati povlačenje ovog proizvoda - stoji u priopćenju koje potpisuje IKEA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 20:56