StoryEditorOCM
Hrvatskasad će platiti

Ratoborni i pijani Dejan uhićen nakon prometne nesreće, izvrijeđao policajce: ‘Vi ste nitko i ništa, šta me je*ete‘

Piše Vijesti SD
15. prosinca 2023. - 22:32

Ratoborni i pijani Dejan uhićen je nakon prometne nesreće i salvi uvreda koje je uputio policajcima, piše Danica

Prema presudi, sve se dogodilo sredinom listopada oko 17.30 sati na parkiralištu na Trgu kralja Tomislava u Pitomači. Dejan (33) iz Podravskih Sesveta bio je u vidno alkoholiziranom stanju, ali je odbio alkotest te je vrijeđao i omalovažavao policajce koji su osiguravali mjesto prometne nesreće.

“Šta vi hoćete, je*o vam bog mater, vi ste nitko i ništa, šta me je*ete! – vikao je na policajce koji su ga upozorili da se smiri, na što se isti oglušio te nastavio s uvredama: Ajde, smrade odje*i, nisam uhićen!.

Dejan je potom uhićen te je službenim vozilom priveden u prostorije Policijske postaje Pitomača. Nakon što su mu priopćili da će biti zadržan u postaji i uputili ga da krene prema prostoriji, on je rekao da ide kući, da ga ne mogu zadržati, a potom se pokušao udaljiti iz policijske postaje.

Pritom je vrijeđao prisutne policijske službenike riječima: Vi ste svi za ku*ac, je*o vam bog mater smrdljivu, ne možete mi ništa! Nakon toga je uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga i lisice) smješten u prostoriju za zadržavanje”, navodi se u presudi.

Prekršajni sudac ga je proglasio krivim i kaznio sa 400 eura i 13 eura troškova postupka. Od kazne mu se oduzima 80 eura jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna i na nju se ratoborni Podravec može žaliti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:43