StoryEditorOCM
Hrvatskanizanje neuspjeha

Pernar opet pokušao upasti na Tomaševićevu ‘pressicu‘: ‘On više nema glasače uz sebe jer je grad u jadnom stanju‘

Piše vijesti sd
26. rujna 2023. - 13:38
Ivan Pernar ponovo je neuspješno pokušao upasti na konferenciju za medije zagrebačkoga gradonačelnika Tomislava TomaševićaRanko Šuvar/Cropix

Ivan Pernar ponovo je pokušao upasti na konferenciju za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, ali mu to ni ovog puta nije uspjelo, prenosi Dnevnik.hr i Jutarnji list.

Gradonačelnik je u 11 sati započeo s redovnom konferencijom za medije, koja se ovog tjedna održala na Zagrebačkom velesajmu jer se ondje danas otvaraju sajmovi Ambienta, koja slavi 50. rođendan, kao i ArhiBau.hr, Hotel&Gastroteh, Zagreb Design Week i Art Zagreb.

Na velesajam je došao i Ivan Pernar, ali nije uspio ući na pressicu. Naime, redari nisu htjeli pomaknuti ogradu i dopustiti mu da uđe na velesajam.

- Nekakvi "Senfovi" redari opet ne daju ulaz. Kažu da tu ne mogu ući, a ne znam zašto, rekao je Pernar, kako se vidi na videozapisu koji je snimio na ulazu.

Na ulazu je bilo i nekoliko građani s natpisima "Ostavka" i "Očito da ne možeš" koji također nisu mogli ući na Velesajam.

"Hoću vam pokazati koliko je Tomašević omiljen u narodu i koliko ga je ljudi došlo vidjeti. Ovi zaštitari te oduševljene ljude ne puštaju unutra", rekao je Pernar.

"‘Senf‘ svjesno vodi kampanju u kojoj građane udaljava od sebe. On je došao na vlast uz pomoć protestnih glasova. On te glasače uz sebe više nema jer je grad u jadnom stanju", ustvrdio je.

Ovo nije prvi put da je Pernar pokušao upasti na konferenciju za medije. Nakon što je pressica na otvaranju pješačke zone u centru Zagreba zbog njega prekinuta, Pernaru je prošlog utorka onemogućen ulaz u Dom zdravlja Zagreb – Istok, gdje je Tomašević otvarao savjetovalište za demenciju.

image

Sve Pernarove inicijative završavaju u zagrebačkome košu

Damjan Tadic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:04