StoryEditorOCM
Crna kronikaNAPAD U ZAGREBU

Dvojica muškaraca i jedna žena naručili u noćnim satima vožnju pa taksistu prijetili nožem; ukrali su mu auto i pobjegli

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
3. siječnja 2024. - 12:26

Noćašnju vožnju iz noćne more pamtit će zagrebački taksist koji se preko aplikacije odazvao na poziv da dođe na zagrebačke Oranice. Bilo je to oko 2.50 sati kada su se u automobil 46-godišnjeg taksiste, inače državljana BiH s privremenim boravkom u RH, ukrcala dva muškarca i jedna žena.

Nakon 15-ak minuta vožnje, došavši do Ulice Siget u Novom Zagrebu, klijenti u taksiju su tražili vozača da stane. Izašli su van iz vozila te je jedan od muškaraca prišao vozaču i uz uporabu tjelesne snage i prijetnju nožem, izvukao ga vani s vozačeva mjesta.

Tu njegovu nemoć i strah iskoristili su kršitelji zakona te su sjeli u njegov automobil i pobjegli u nepoznato.

Prestravljeni taksist je odmah alarmirao policiju koja je udruženim snagama, svega pola sata od razbojništva i krađe auta, oko 3.20 sati na križanju novozagrebačke Ulice SR Njemačke i Avenije Većeslava Holjevca zaustavila ukradeno vozilo. Policajci su tročlanu bandu okružili i uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje, uhitili.

Iz PU zagrebačke kažu da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starih 38 i 23 godine ali i nad 36-godišnjom ženom. Je li im to jedini grijeh s druge strane zakona ili će ih kriminalisti povezati i s drugim djelima, doznat će se po dovršetku istraživanja, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 04:48