StoryEditorOCM
Više od sportadobro svima

Susjedi zbog Messija zarađuju milijune: ‘Svi žele živjeti s nama, dolaze brodovima, ali ovo je zatvorena zajednica...‘

Piše SN
31. prosinca 2023. - 10:19

Lionel Messi od prelaska u MLS (Inter Miami) zadobio je golemu pozornost američke publike kojoj nogomet svakako nije na popisu omiljenih sportova, pišu Sportske novosti.

Argentinac je zajedno sa svojom suprugom Antonelom i njihova tri sina, isprva unajmio stan vrijedan 9 milijuna dolara, prije nego što je potrošio 10,75 milijuna dolara u vilu na obali Fort Lauderdalea. To imanje koje se prostire na oko 3200 četvornih metara, ima 10 spavaćih soba, spa sobu, dva pristaništa za čamce, bazen i balkon s kojeg se pruža zapanjujući pogled na lokalni horizont.

Od ovakve situacije najviše je profitirao susjed. Naime, Patrick Bet-David američki je poduzetnik, pisac i financijski savjetnik koji posjeduje kuću pored Messijeve.

- Messi se upravo preselio tik do moje kuće. Svi žele biti u našoj zajednici. To je zatvorena zajednica na otoku sa samo jednim ulazom, vrlo sigurna, vrlo zaštićena. Ako Bog da, tako će i ostati. Sad kad je Messi tamo, svi dolaze svojim brodovima pogledati kuće - rekao je Bet.

image
Giorgio Viera/AFP

No osim toga što svi žele vidjeti gdje Argentinac živi, postoje ljudi koji bi platili da najboljeg nogometaša svijeta gledaju svaki dan.

- Do sada sam, prema današnjim cijenama, od svoje kuće zaradio 25 milijuna dolara. Sada svi žele živjeti s nama - zaključio je Messijev susjed.

Messi trenutno uživa u obiteljskom odmoru prije početka nove MLS sezone krajem siječnja. Tada Argentinac želi svoj klub Inter Miami po prvi put odvesti u doigravanje. A njegovi susjedi se vjerojatno nadaju da će produžiti ugovor i nakon 2025. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:16