StoryEditorOCM
Više od sportatužna priča

Priča o doniranom bubregu glasno je odjeknula, ali sve je krenulo po zlu, srpski nogometaš ponovno se bori za život

Piše Sport SD
12. siječnja 2024. - 11:05

Pričao o doniranom bubregu glasno je odjeknula Srbijom, ali nakon dobrih, sada stižu loše vijesti. Nogometašu Milošu Markoviću iz Lajkovca u Srbiji kojem je djevojka Marija Milojković donirala bubreg stanje se pogoršalo nakon transplantacije koja je obavljena u Turskoj.

Transplantirani bubreg je odstranjen, a u najkraćem roku potrebno je obaviti novu transplantaciju. Pokrenuta je humanitarna akcija, užurbano skuplja novac za put i liječenje u Bjelorusiju koja je Milošu jedina nada.

Borba se vraća na sam početak, ali sada je Miloš još u lošijem zdravstvenom stanju, mora izvaditi i drugi bubreg.

- Što da vam kažem osim da proživljavamo pravu noćnu moru. Mislili smo da je kraj mukama i da ćemo krenuti s normalnim životom. Nakon što su mu u Turskoj odstranili transplantirani bubreg, vratili smo se u Srbiju. Doktori u Beogradu otkrili su tumor na njegovom bubregu kojeg će također morati odstraniti. Pustili su ga za praznike da se malo odmori od bolnice, ali vraća se za operaciju. Ne odustajem, idemo dalje, samo da Miša bude dobro i da se oporavi. Ja ću i dalje juriti i skupljati novac za transplantaciju u Bjelorusiji, izjavila je njegova djevojka Marija za srpske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 11:40