StoryEditorOCM

Poznati tenisač hrvatskih korijena se usred meča posvađao s djevojkom pa otišao: ‘Neugodno za sve gledatelje‘

Piše SPORT SD
3. lipnja 2024. - 19:54

Australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić povukao se usred meča ATP Challengers turnira nakon što se posvađao sa svojom djevojkom.

Tomić je trenutačno na 247. mjestu na svjetskoj ljestvici i igra na turnirima drugog ranga Challengers kruga u pokušaju da poboljša svoj rang i vrati se igranju Grand Slam turnira.

Ali stvari nisu išle dobro za 31-godišnjaka u njegovom meču protiv 265. tenisača svijeta Japanca Yute Shimizua na Little Rock Openu u američkoj državi Arkansas.

Tomić je izgubio prvi set 6-1 i djelovao nezainteresirano tijekom cijelog meča u scenama koje su australskim ljubiteljima tenisa postale previše poznate.

Požalio se na bolest tijekom utakmice i nekoliko je puta zvao liječnika, ali bez dostupnog liječnika na terenu, morao je igrati.

No prije početka drugog seta, Tomić se posvađao sa svojom djevojkom Keely Hannah, koja je sjedila na tribinama, oko toga kako mu je pozlilo.

"Bernard i njegova djevojka samo se nastavljaju svađati", govorio je komentator ATP Challengersa, prenosi Fox Sports.

“Ukratko, Bernard kaže: ‘Danas si bila pozitivna na Covid’, djevojka mu je odgovorila: ‘Ne, to je bilo prije dva tjedna’.

Šokantna snimka iz Australije: dvojica huligana brutalno premlatila poznatog tenisača hrvatskih korijena!

“Nisam očekivao da ću ovdje morati komentirati i objašnjavati svađu para - ali evo nas. U svakom slučaju, neugodno za sve navijače ovdje, koji samo žele vidjeti malo tenisa večeras, ali ne znam hoće li to i dobiti", nastavio je komentator.

Tomić se na kraju povukao nakon samo pet poena u drugom setu. Njegova djevojka odmah je ustala sa svog mjesta i napustila tribinu.

“U redu, to je to. Dakle, povlačenje zbog bolesti za Bernarda Tomića,” rekao je komentator ATP Challengera.

“Pa, to je vrlo neugodan način da se završi, i prilično ‘Bernijev‘ način da se završi, zar ne? Težak način za ispadanje s turnira. Sada Tomić, vidjet ćemo hoće li se moći oporaviti. I kako je, dovraga, dobio onaj meč prije nekoliko dana?”, rekao je komentator, prenosi Fox Sports.

Meč je trajao samo 23 minute, a Shimizu je prošao u četvrtfinale zahvaljujući Tomićevoj predaji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 08:33