StoryEditorOCM
Više od sportanije imala što obući

Megapopularnu hrvatsku Amerikanku napali zbog kratke suknje, ona im odbrusila: Ovo je mali, drski dekolte, imam pravo...

Piše D.J./JL
15. studenog 2023. - 11:32

Najpoznatija američka golferica i internetska zvijezda Paige Spiranac nedavno je izazvala bijes obožavatelja izazovnom objavom na Instagramu, a sada se pokušala obraniti da je to jedna od njezinih ‘pitomijih‘ objava.

Naime, 30-godišnja sportašica često objavljuje svoje seksi fotografije s golf terena na kojima pozira u pripijenim suknjicama i topovima dubokog dekoltea, a da je taj sadržaj njezinim obožavateljima itekako zanimljiv potvrđuje brojka od 3,9 milijuna pratitelja. Upravo zbog toga Paige je zaradila titulu ‘najseksi golferice na svijetu‘, a zanimljivo je i da je Paige hrvatskih korijena.

U petak je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj nosi usku bijelu košulju i suknjicu koja je otkrivala dio njezine stražnjice. U ruci je držala štap sa zastavicom i smiješila se u kameru.

"Želiš li ostaviti štap unutra ili ćeš ga izvući?", provokativno je napisala u opisu fotografije, koja je izazvala oprečne reakcije njezinih pratitelja. Objava je prikupila više od 129 tisuća lajkova, no neki su joj prigovorili da je previše provokativna. Drugi su pak stali u njezinu obranu.

"Za sve one koji se žale na ovu fotografiju, mislio sam da žena ima pravo raditi sa svojim tijelom što hoće. Ili sam nešto propustio?", napisao je jedan pratitelj.

"Paige je žena slobodnog duha i koristi sve što ima kako bi unaprijedila svoju karijeru. Nevjerojatna mlada žena koja je talentirana, a u isto vrijeme osjetljiva na komentare o njoj", dodao je drugi.

Spiranac je kasnije istu fotografiju objavila na X-u te je podijelila svoje mišljenje o raznim ‘uvredama‘.

"Nevjerojatno je kakav bijes izaziva ova odjeća na Instagramu. To je samo mali drski dekolte, kako ja to volim reći. Mislim da je prilično pitoma fotografija i da je slatka. Što vi mislite?", napisala je golferica.

U nedavnom intervjuu za Sports Illustrated objasnila je kako njezina prošlost utječe na način na koji bira odjeću. "Bila sam gimnastičarka prije nego što sam se prebacila na golf. Bilo mi je tako ugodno nositi spandex i imati malo odjeće na sebi jer tako je to kad nosite triko i natječete se", komentirala je.

"Kad sam se prebacila na golf, bila sam u malim financijskim problemima i nisam imala taj luksuz da izađem van i kupim potpuno novu garderobu prikladnu za golf. Tako da sam nosila ono što sam imala u ormaru, a to je bila odjeća za vježbanje", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 19:23