StoryEditorOCM
Više od sportavelik projekt

Konačno! Prvi put nakon njegove izgradnje hram splitskog sporta se obnavlja. Radi se sve, od krova do svlačionica

Piše SPORT SD
21. kolovoza 2024. - 18:23

Pati Split od manjka sportskih ustanova, jasno je to već, jedna od glavnih tema u gradu neko vrijeme. Naime, KK Split je objavio kako Grad Split počinje s obnovom male dvorane. Mnoštvo će biti noviteta na maloj dvorani, a radovi počinju već za desetak dana. Sve detalje otkrio je klub:

"Grad Split započinje s obnovom male dvorane na Gripama prvi put od izgradnje!

Od studenog 2023. godine, radimo na nizu projekata koji će donijeti novu energiju u našu dvoranu do kraja 2024. godine.

image
KK Split/Facebook

Već smo započeli s obnovom krovne rešetke, gdje je originalna boja uklonjena, a nova antikorozivna zaštita nanesena na čeličnu konstrukciju. Pregledana je nosiva konstrukcija, koja je, na sreću, u odličnom stanju, osiguravajući tako dugotrajniju uporabljivost dvorane.

Uskoro krećemo sa zamjenom starih prozora. Novi prozori bit će opremljeni elektro motorima za jednostavno otvaranje i zasjenjivanje. Instalacije su već postavljene, a radovi će započeti u idućih 10-ak dana, kako bismo sve dovršili do kraja kolovoza – baš u pravo vrijeme kad nema utakmica!

Osim toga, radimo na unutarnjem uređenju 1. kata, uključujući trofejnu salu, odnosno žuti salon, VIP salon, urede i sanitarne čvorove.

image
KK Split/Facebook

Javna nabava za sanaciju kosog krova, sjeverozapadne fasade i zamjenu prozora na tom dijelu dvorane je u tijeku, a završavamo i projekt uređenja svlačionice za seniorsku momčad.

Kroz ove projekte, naš dom KK Splita postat će kvalitetniji, energetski učinkovitiji i ljepši nego ikad prije!"

image
KK Split/Facebook
image
KK Split/Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 03:27