StoryEditorOCM
Više od sportaOvo je jako

E ovo dosad nismo vidjeli! Nekidan neredi, a pogledajte što je djevojka u Splitu večeras radila na tribinama! Ludo skroz

Piše Frane Vulas
7. travnja 2024. - 21:26

Košarkaši Splita u zadnje vrijeme baš nešto i ne briljiraju, da budemo blagi, ali više je to nesrazmjer objektivnih mogućnosti i nerealnih očekivanja. Ali što je previše, previše je. A baš je previše trenutak koji je na utakmici Splita i Crvene zvezde Meridianbet večeras na Gripama ovjekovječio fotoreporter Cropixa Tom Dubravec. Ulovio je jednu gledateljica kako - plete. nekakvu čipku, nešto takvo, ali kako god bilo - plete. A nije izgledalo kao mrežica za koš, hvala na pitanju.

Splitu je ova utakmica bila vrlo važna, pobjedom je mogao izboriti povijesni prvi plasman u play off regionalne lige. Međutim, Beograđani su očekivano pobijedili (73:92 za goste). No, utakmica nije bila siromašna, dosadna. Barem ne u usporedbi s većinom ostalih ovosezonskih. Uostalom, Zvezda je euroligaš, ima se tu što za vidjeti, a Žuti su odigrali borbeno, čvrsto. No, svejedno je trebalo izmisliti nešto za ubiti vrijeme. Ili za smiriti živce zbog toga što ‘žuti‘ gube. Tko će ga znati. Ali je svakako ‘jako‘.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:56