StoryEditorOCM
Više od sportana sedmom nebu

Brazilac zaveo jednu od najpoželjnijih nogometašica svijeta: ‘Žena nije završila školu, a govori pet jezika‘

Piše Sport SD
22. travnja 2024. - 19:44

Brazilac Douglas Luiz i Švicarka Alisha Lehmann najpoznatiji su nogometni par na svijetu. Krajem 2023. godine Alisha je objavila da su ponovno zajedno, a vijest je planula na njenom Instagram profilu na kojemu ima ogromnu bazu od 17 milijuna pratitelja.

Brazilski reprezentativac za Daily Mail otkrio je neke privatne detalje iz njihove veze.

- Govori se da smo mi nekakve zvijezde, no mi smo zapravo dvoje posve normalnih ljudi. Znamo izaći na večeru, zajedno kupujemo namirnice, kuglamo, radimo sve što i drugi. Ionako sam više osoba koja voli biti u kući. Ali naravno da želim raditi neke društvene stvari s njom. - izjavio je veznjak Aston Ville.

Radi Alishe naučio je engleski jezik.

- Nisam se služio engleskim jezikom sve dok je nisam upoznao. Naučio sam ga samo kako se ne bismo svađali. Znao sam koristiti Google Translate kada bi mi nešto zamjerila. Inače, Alisha govori čak pet jezika: njemački, francuski, engleski, portugalski i švedski. Nije loše za nekoga tko nije završio školu - rekao je Luiz.

- Ovdje u Engleskoj sve je mirno. Ako odem u dućan u Brazilu, to je ludo, gotovo nemoguće. Imamo dobar život ovdje. Otišao sam u shopping neki dan. Bez šešira ili bilo čega. Trudim se živjeti svoj život. Oboje se trudimo. Volim ići u kupnju. Ako me netko želi fotografirati, to je u redu - zaključio je Brazilac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:03