StoryEditorOCM
Teniszanimljivo

Otkriveno koje tablete je Đoković koristio u velikom finalu: nakon njih se preporodio i došao do naslova

Piše SPORT SD
21. kolovoza 2023. - 14:53

Čudesna titula Novaka Đokovića u Cincinnatiju nešto je o čemu će teniski svijet još dugo pričati.

Osim nestvarne psihe koju je Novak Đoković ponovno pokazao, svima je za oko zapeo detalj kada je od svog tima tražio posebne tablete. Nakon što ih je uzeo, uslijedio je oporavak, a s njim bolja igra i naslov.

U jednom trenutku se činilo da će Đoković odustati i da o tome razmišlja sa svojim liječničkim timom, no u prijenosu smo mogli vidjeti kako je odmahnuo glavom, što je očito potvrdilo da ne želi odustati.

Tada mu je liječnik u sljedećoj pauzi dao tablete koje je progutao, a čini se da one imaju veze s bolovima kroz koje prolazi srpski tenisač. Kako ih je uzeo, tako je u drugom setu uspio vratiti break i poravnati rezultat, pa je meč ponovno postao vrlo neizvjestan.

U prvom setu, pri vodstvu 5:4, Novak je vikao na svoju momčad tražeći kreatin. U Novakovim godinama energija se gubi puno brže nego prije sedam-osam godina kada je bio u najboljoj mogućoj formi, pa zato sve češće koristi kreatin u pauzama između gemova.

Upravo mu je to nedostajalo uz klupu u jednoj od pauza, što ga je izbacilo iz takta, pa je vikao na svoje trenere da mu što prije nabave kreatin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:45