StoryEditorOCM
Tenisvelika senzacija

Đokoviću nije bilo svejedno nakon poraza, a jedno pitanje baš ga je pogodilo, kad je shvatio...

Piše Sport SD
12. ožujka 2024. - 07:50

Novak Đoković osvajao je Indian Wells pet puta, a sinoć je ispao u trećem kolu, pravu senzaciju je priredio mladi Talijan Luca Nardi koji je slavio rezultatom 4:6, 6:3, 3:6.

Šesnaest godina mlađi Talijan u turnir je upao nakon ispadanja u kvalifikacijama, kao ‘lucky loser‘, a pobjeda protiv Đokovića je najveće iznenađenje u tenisu posljednjih godina.

Nakon poraza, Đokovića je baš pogodilo jedno pitanje, kad je shvatio da još nije osvojio turnir u 2024. godini.

Navikli smo da imate imate tiitule u ovoj fazi sezoni, kad pogledate unazad jeste li mogli što promijeniti, glasilo je pitanje.

image
AFP

- Mogao sam sve drugačije. Kao što sam rekao, veoma loš učinak s moje strane... Da, ove godine nema titule. To nije nešto na što sam navikao. Počinjao sam sezonu veći dio svoje karijere pobjedom na Grand Slamu ili pobjedom u Dubaiju, ili na bilo kojem turniru. Dobro je, to je dio sporta, samo morate to prihvatiti. Neke mečeve dobijete, neke izgubite. Nadam se da ću još osvojiti turnira, izjavio je Đoković.

Đokovića su pitali i za nastup u na idućem Mastersu u Miamiju.

- Prije 10 minuta sam bio na terenu, i dalje mi je vruća glava. Treba mi dan ili dva da shvatim što želim da radim, odgovorio je srpski tenisač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 13:15