StoryEditorOCM
Tenisprve reakcije

Đoković slomio otpor Prižmića pa napravio nešto što inače ne radi i rekao: Isuse, želim biti u Dinovom kutu, nadam se...

Piše Sport SD
14. siječnja 2024. - 13:26

Nakon što je Novak Đoković pobijedio Dina Prižmića napravio je nešto što se rijetko događa. Prvo je, naravno, primio za sebe zasluženi pljesak publike, a onda je prstom uperio prema splitskom tenisaču. I pozvao ga da ustane.

Dino se digao sa stolice, a gomila s tribina aplaudirala je novoj zvijezdi svjetskog tenisa. Novak je to prepoznao. A potom rekao.

- Zaslužio je svaki pljesak večeras. Nevjerojatan je igrač, toliko zreo za svoje godine. Ponašao se na terenu nevjerojatno, ovo je njegov trenutak. Iskreno, mogao je i on pobijediti. Borio se na 0:4 u zadnem setu. Pokazao je nevjerojatnu mentalnu snagu, natjerao me da zaradim novac. Iskreno, imam sve riječi hvale za njega. Koristi svaki centimetar terena, brani se čudesno. za nekoga od 18 godina, a nikad nije igrao na ovakvoj sceno, čudesno. Velika hvala njemu, njegovom timu i obitelji. Želim svakako biti u njegovom kutu, nadam se da će me pozvati, vidjet ćemo puno od njega u budućnosti - kazao je Đoković pa zakljuio:

- Isuse, imam duplo više godina od njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 18:15