StoryEditorOCM
Strani nogometFabrizio je rekao

Zvijezda Bayerna na korak do potpisa, Cristianu i Brozoviću dolazi senegalski stroj za golove?

Piše Sport SD
29. srpnja 2023. - 08:30

Najveći stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je da se Sadio Mané pridružio Cristianu Ronaldu i našem Marcelu Brozoviću u Al-Nassru.

Čelnici Bayerna navodno su napokon odlučili pristati na kompromis i uzeti ponudu Saudijaca, prenose Sportske novosti:

- Nismo prva momčad koja je doživjela promjene u ovome prijelaznom roku, a zasigurno nećemo biti ni posljednja - izjavio je trener bavarskog velikana Thomas Tuchel.

Navodno je preostalo još samo riješiti papirologiju i odraditi liječnički pregled, a Romano je cijelu objavu popratio svojim, sada već legendarnim sloganom: "Here we go!".

Senegalski se napadač proslavio u Liverpoolu gdje je od 2016. do 2022. u 196 nastupa postigao 90 golova. Prošle je sezone prešao u Bayern i mnogo se očekivalo od tog transfera, međutim Senegalac se u novoj sredini nije najbolje snašao. Osim brojnih ozljeda zbog kojih je skupio samo 25 nastupa i zabio sedam pogodaka, poznat je i njegov sukob sa zvijezdom kluba Leroyem Sanéom.

Senegalac je u Bayernu godišnje zarađivao skoro 20 milijuna eura, odnosno mjesečno je njegova plaća iznosila 1.650.000 eura. Koliko će zarađivati u Saudijskoj Arabiji, zasad nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 08:47