StoryEditorOCM
Strani nogometmbappe u krizi

Za napadača njegovog kalibra ovo je zabrinjavajuće, golova nema, a spominju se noćni klubovi, trener je stao u obranu

Piše Sport SD
10. listopada 2023. - 07:04

Zvijezda PSG-a, Kylian Mbappe trenutačno prolazi kroz malu krizu u svojoj karijeri. Naime, iako je još uvijek najbolji strijelac u tamošnjem prvenstvu, Mbappe nije postigao pogodak u svoje posljednje četiri utakmice što je za napadača njegovog kalibra zabrinjavajuće. Pored toga u medijima su se pojavile informacije kako je u posljednje vrijeme redoviti gost noćnih klubova i raznih zabava - pišu Sportske novosti.

U ovoj reprezentativnoj pauzi nastojat će ponovno otkriti najbolju verziju sebe pokušajem vraćanja svojeg ubojitog golgeterskog instinkta, a na tom će mu putu pomoći i izbornik Didier Deschamps. Trener je u posljednjem obraćanju javnosti poručio kako stoji iza svoje zvijezde te uvjerava sve kako nije zabrinut.

- Možda nije u najboljoj formi kao inače, muči ga efikasnost, a kada pričamo o igraču kao što je on to se odmah vidi - objasnio je Deschamps te usput istaknuo kako je Mbappe, bez obzira na svoju krizu, u nekim segmentnima svoje igre ipak napredovao.

image
AFP

Deschamps se također prisjetio i teškog ljeta koje je iza Mbappea i zbog čega traži još više strpljenja s njim.

- Uz sve što je prošao ovog ljeta, ima pravo imati nešto slabije razdoblje u kojem je malo manje dobar ili manje učinkovit.

Sljedeći tjedan imat će dvije prilike prekinuti taj negativni ‘niz‘ i ponovno zatresti mrežu. Prva je već ovog petka protiv Nizozemske, a potom slijedi okršaj protiv Škotske u utorak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:26