StoryEditorOCM
Strani nogometsvemu dođe kraj

Real nikada nije ‘trpio‘ svoje legende, pa neće ni Modrića, ovo je znak da je njegova priča u Madridu završila

Piše Mislav Znaor/SN
20. veljače 2024. - 06:58

"Gotovo je, već je potpisao!", vrište naslovnice španjolskih medija koji tvrde da je dolazak Kyliana Mbappéa u Real Madrid - završena stvar!

Francuz će za potpis dobiti bonus manji nego što je trebao dobiti prije nekoliko ljeta kada je izigrao Florentina Pereza popustivši pod pritiskom Emmanuela Macrona i Nasera Al-Khelaifija te produžio ugovor sa PSG-om. Ipak, jedna će njegova želja biti uslišena, a to je - "kraljevska desetka" - pišu Sportske novosti.

Španjolski mediji prenose da Mbappé u Realu neće nositi "sedmicu", broj koji je inače u "kraljevskom klubu" nosio njegov idol Cristiano Ronaldo, a koji je u aktualnom vlasništvu Viniciusa Juniora, već broj koji zadnjih sedam sezona u Realu nosi - Luka Modrić. I koji, uostalom, Mbappé nosi u reprezentaciji...

image
AFP

To je znak da se priča hrvatskog maestra u Madridu polako privodi kraju. On sigurno neće prepustiti "desetku", makar i da je to uvjet za novi ugovor, no 30. lipnja više ga se neće ništa pitati. Jer tada će, svi su uvjereni, postati slobodan igrač na tržištu.

Real nikada u povijesti nije "trpio" svoje legende, koliko god to okrutno zvuči. Pa tako ni Luku Modrića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 04:04