StoryEditorOCM
Strani nogometDaleko od raskoša

Navijači u šoku: kruži pomalo nevjerojatna fotografija, je li ovo dočekalo Brozovića i Ronalda na gostovanju?

Piše Ivan Alaupović/SN
26. kolovoza 2023. - 10:51

U 3. kolu saudijskog nogometnog prvenstva Slaven Bilić je na domaćem terenu sa svojim Al-Fatehom pretrpio težak poraz od Al-Nassra (5:0). Cristiano Ronaldo odigrao je fantastičnu utakmicu u kojoj je postigao hat-trick i dodao jednu asistenciju. Preostala dva pogotka bila su djelo Sadija Mané,a dodajmo kako je svih 90 minuta na terenu proveo i naš Marcelo Brozović - pišu Sportske novosti.

Međutim, nakon utakmice internetom je počela kružiti fotografija koja je šokirala navijače. Naime, kako je poznato Javni investicijski fond Saudijske Arabije počeo je ulagati u četiri najveća nogometna kluba (Al-Hilal, Al-Ittihad, Al-Ahli i Al-Nassr u kojima je preuzeo po 75 % vlasništva, ali stanje u ostalim klubovima i dalje je daleko od savršenog. Barem što se uvjeta tiče.

Na stadionu Prince Abdullah Bin Jalawi u Al Hasu odakle dolazi Al-Fateh, Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozović i druge zvijezde Al-Nassra dočekane su, ako ćemo vjerovati priloženoj fotografiji, tako što im je dres bio postavljen na svečanim stolcima dok su im vrećice s ostalom opremom stajale na podu.

Nakon što je na Twitteru procurila ova fotografija, navijači su otvoreno krenuli kritizirati Al-Fateh. Takav prizor daleko je od raskoša kojim se Saudijska Arabija diči, odnosno pokazuje kako Saudijci moraju još poraditi na tome da postignu ‘‘savršene‘‘ uvjete ako jednoga dana žele parirati ligama Petice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 11:26