StoryEditorOCM

Jedan običan ‘like‘ bacio je navijače turskog velikana u trans: ‘Barem jednu godinu želim vidjeti ovog čovjeka‘

Piše R. R.
20. ožujka 2024. - 18:30

Turski velikan Fenerbahče je proteklih godina u svojim redovima imao velika nogometna imena. Ipak, dolazak nekad najboljeg igrača svijeta Luke Modrića definitivno bi imao najveću težinu i nema dvojbe da bi među navijačima nastao potpuni kaos.
Ako nama na vjerujete na ovoj tvrdnji kao dokaz se može uzeti da je hrvatski kapetan na društvenim mrežama udario „like“ na objavu Edina Džeke i time izazvao ekstazu među navijačima Fenera

Mnogi su uvjereni kako ovo nešto znači, a koliko žele Modrića u dresu voljenog kluba moglo se pročitati u komentarima.
"Jedna godina. Barem jednu godinu želim vidjeti ovog čovjeka tu", komentar je jednog navijača, a drugi dodaje:
"Baš toliko želiš kod nas doći, brate Luka? Ako želiš u Fener, dođi nam", poruka je navijača Fenerbahčea. Još jedan dodaje: "Tvoja ljubav je kao tajna koja se čuva godinama."
Prije nekoliko dana turski mediji su pisali o interesu Galatasaraya, međutim sve je ispalo laž. Iako nije tajna da bi najveći turski klubovi željeli vidjeti Modrića u svojim redovima. Istina bit će teško nadmašiti ponude iz SAD-a i Saudijske Arabije, ni i nije nemoguće. 
Madridski Real navodno je spreman produžiti ugovor Modriću za još jednu sezonu. Međutim, prema njemu je Carlo Ancelotti imao jasan stav - neće biti ključni igrač u ekipi. Dakle, odluka o nastavku karijere u Realu isključivo je u rukama Luke Modrića. On će je ubrzo i objaviti, a dosta je onih koji tvrde da će nakon 12 godina slavni Hrvat napustiti Madrid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:48