StoryEditorOCM
Strani nogometdruštvene mreže

Englezi ostali iznenađeni nakon što su vidjeli svlačionicu prvaka BiH, reakcije su podijeljene, bacite oko

Piše Sport SD
31. listopada 2023. - 07:04

U posljednjem kolu ovosezonskih grupnih susreta Konferencijske lige engleski prvoligaš Aston Villa uputit će se na gostovanje u Mostar kod bosanskohercegovačkog predstavnika Zrinjskog - pišu Sportske novosti.

Prije navedene utakmice preostala su još dva kola koje obje momčadi moraju odigrati protiv preostalih sudionika grupe, Legije iz Varšave te nizozemskog AZ Alkmaara, ali poznata stranica engleske momčadi već je počela istraživati kakvo to gostovanje očekuje njihovu momčad.

Facebook stranica navijača Aston Ville pod nazivom ‘Up the Villa‘ objavila je na svojem profilu sliku svlačionicu na Stadionu pod Bijelim Brijegom, gdje će se spomenuta utakmica odigrati 14. prosinca s početkom od 18:45 sati.

"Ovo je svlačionica koja čeka naše momke u posljednjem susretu grupne faze Konferencijske lige. Fotografiji je nastala na utakmici Zrinjskog i Legije", stoji na stranici.

U komentarima su se javili iznenađeni navijači, koji su imali različite i većinom pozitivne reakcije na priloženu sliku.

‘To je skroz u redu, tamo se igra samo nogometna utakmica, a ne modna parada‘, rekao je jedan od pratitelja.

‘Nisam siguran da ima ikakvih balerina koji igraju za Villu, tako da to neće biti problem, svaka čast za malu momčad što se uspjela kvalificirati‘, rekao je drugi.

‘Imam veći toalet u kući. Odvratno‘, javio se navijač s drugačijim mišljenjem.

U prethodnom okršaju ovih dvaju klubova na Villa Parku bolje su prošli domaćini, uzevši sva tri boda pogotkom u sudačkoj nadoknadi za minimalnu 1:0 pobjedu. Aston Villa trenutno igra sjajnu sezonu u Premier ligi, gdje se nalaze na petom mjestu, a u posljednjih pet susreta upisali su četiri pobjede i jedan remi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:22