StoryEditorOCM
Strani nogometposlovne vode

Cristiano Ronaldo kupio tvrtku koju je tužio 11 puta, pa šokirao sve zaposlene prvim potezom: ‘Dobili smo obavijest...‘

Piše Sport SD
11. studenog 2023. - 13:43

Cristiano Ronaldo je preuzeo medijsku tvrtku “Cofina Media”, koju je kupio za 57.000.000 eura. U prošlosti je često sa spomenutom tvrkom imao nesporazuma zbog zadiranja u njegovu privatnost, ali prvi Ronaldov korak bila je podjela bogatih bonusa svim zaposlenim radnicima. Naime, svakog od njih dočekao je ček od 1.250 eura, kao znak zahvalnosti za predan rad.

- Zaposleni su mailom dobili obavijest oko isplate bonusa. To je znak zahvalnosti svima koji su dio ove velike kompanije - pišu portugalski mediji.

Firma čiji su dio brojni magazini i vodeća mreža CMTV, često je u prošlosti dolazila u sudski spor s Ronaldom, koji ih je čak 11 puta tužio.

Novinari “Cofina Medie” često su po zadatku morali pratiti privatni život portugalskog napadača, a on je sada odlučio kupiti njihovu firmu i zadrži sve radnike. Ipak, jednu stvar je promijenio.

- Jedina promjena je vezana za ime. Sada će se zvati “Expressao Livre”. Zbog svega što se događalo u prošlosti postoji neka nelagoda, ali nitko ne strahuje od gubitka posla – rekao je jedan od zaposlenih i dodao:

- Znamo da smo ga često uznemiravali, s razlogom ili bez, ali on razumije naš posao. Posebno su sretni sportski novinari. Svatko tko misli da će Ronaldo nekome dati otkaz se vara- dodao je zaposlenik firme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 16:22