StoryEditorOCM
Strani nogometspektakularno

Beckham bi opet mogao pustiti suzu: Messi ‘razvalio‘ Atlantu, zabio je dva gola i asistirao

Piše Sport SD
26. srpnja 2023. - 08:29

Lionel Messi spektakularno je započeo karijeru u SAD-u! Za mnoge najbolji nogometaš svih vremena, sada već u 37. godini, u drugoj je utakmici za Inter iz Miamija zabio nova dva gola, i to nakon što je u prošlotjednom debiju sjajno iz slobodnjaka pogodio za pobjedu 2:1 protiv meksičkog Cruz Azula u Liga kupu - pišu Sportske novosti.

Radi se o međunarodnom natjecanju CONCACAF-a, a sada je u 2. kolu tog natjecanja Messi doslovno sam razvalio Atlantu, zabivši već u prve 22 minute dva gola (oba ‘slabijom‘, desnom nogom), a onda i asistirao za četvrti u pobjedi 4:0.

I ne samo to. Suvlasnik kluba David Beckham opet bi mogao pustiti suzu na tribinama (zaplakao je nakon Messijevog pobjedničkog gola u debiju), jer je priču o senzacionalnom startu bivših Barceloninih zvijezda upotpunio - Sergio Busquets.

image
AFP

Upravo je 36-godišnji legendarni veznjak i slavni senator Barcelone savršeno asistirao Messiju kod prvog pogotka, a Atlanta United postala čak 100. klub protiv kojeg je genijalni Argentinac zabio u službenim utakmicama.

Uz Messija i Busquetsa, veliku je utakmicu odigrao i Robert Taylor, koji je zabio preostala dva gola Miamija, i asistirao Messiju za drugi pogodak.

Sažetke utakmice pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:59