StoryEditorOCM
Ostalolegenda formule 1

Schumacherova supruga otkrila nepoznate detalje stradanja, kao da je očekivao tragediju: ‘Snijeg je nekako nesiguran‘

Piše Sport SD
16. kolovoza 2023. - 15:29

Svijet je prije 10 godina ostao šokiran zbog nesreće slavnog sportaša Formule 1, Michaela Schumachera na skijanju u francuskim Alpama.

Legendarni Schumi sedam je puta bio svjetski prvak, a smatra ga se ponajboljim pilotom Formule 1 u povijesti. Međutim, od 2013. godine njegova obitelj proživljava agoniju.

U dokumentarcu o slavnom Nijemcu pod nazivom "Schumacher", supruga Corinna je progovorila o nesreći.

- Svi osjećamo nedostatak Michaela, ali on je i dalje prisutan među nama, na drugačiji način. Svaki dan nam pokazuje svoju neizmjernu snagu. Živimo zajedno, prolazimo kroz terapiju zajedno, sve što činimo je usmjereno na Michaelovo bolje stanje i njegovu njegu. Želimo da osjeti našu obiteljsku vezu i ljubav. Nastavljamo dalje sa svojim životima, rekla je Corinna.

U filmu koji otkriva nepoznate strane slavnog sportaša, njegova supruga je otkrila posljednje riječ koje je Schumacher izgovorio prije nesreće. Čini se kako je osjećao da bi se nešto loše moglo dogoditi. 

- Baš prije nego što se to dogodilo u Meribelu, rekao mi je: "Snijeg mi je nekako nesiguran. Nemam dovoljno adrenalina. Mogli bismo odletjeti do Dubaija i tamo skočiti padobranom", otkrila je Corinna. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:56