StoryEditorOCM
Ostalopravni problemi

Legendarni košarkaš mjesecima uspješno izbjegava odvjetnike koji mu pokušavaju uručiti tužbu, sve su pokušali...

Piše Sport SD
19. svibnja 2023. - 13:02

Legendarni NBA košarkaš Shaquille O‘Neal našao se u pravnim problemima, i već nekoliko mjeseci uspješno izbjegava odvjetnike koji mu pokušavaju uručiti tužbu.

O‘Neal je jedan od nekoliko poznatih sportaša i celebrityja koji su promovirali tvrtku za kriptovalute FTX koja je bankrotirala, a njen osnivač Sam Bankman-Fried uhićen je zbog prevare i pranja novca.

Wall Street Journal javlja da su odvjetnici koji predstavljaju investitore u posrnulu tvrtku u više navrata O‘Nealu pokušali uručiti tužbu, a u jednom su čak bacili papire na njegov automobil u vožnji. O‘Neal je izjavio da je samo prošao pored stranaca koji su se približavali njegovu automobilu.

Odvjetnici su od suca zatražili da mu sudski poziv dostave putem Twittera, ali su odbijeni. Zatim su ga kontaktirali preko Twittera, ali bez uspjeha. O‘Nealovi odvjetnici demantiraju da ih njihov klijent izbjegava i traže od suda da odbace optužbe protiv njega. 

- U 30 godina karijere nisam se morao nositi s ovakvom situacijom, izjavio odvjetnik Adam Moskowitz koji predstavlja investitore tvrtke za kriptovalute FTX.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:41