StoryEditorOCM
Ostalou taboru Red Bulla

Checo Perez o glasinama i odnosu s Maxom Verstappenom: ‘Oboje smo dovoljno zreli da znamo što je ispravno, a što nije‘

Piše Iva Majić
17. travnja 2023. - 19:58

Sergio Perez uživa u sjajnom početku F1 sezone. Trenutno je drugi u poretku s 54 boda, a zaostaje 15 za vodećim Maxom Verstappenom, aktualnim svjetskim prvakom i timskim kolegom.

Naime, Meksikanac je zatražio da mu njegov tim konačno dopusti da se natječe za naslov u Formuli 1, a ne kao do sada da bude samo "druga violina". To je stvorilo tenzije između suvozača austrijske momčadi i šuškalo se kako je atmosfera u taboru Red Bulla loša. Međutim, Checo je odbacio glasine i rekao kako postoji poštovanje između njega i kolege. 

Perez uvjerava da, iako se možda ne čini tako, ima dobar odnos s Nizozemcem. "Da budem iskren, poštujemo se puno više nego što ljudi misle", rekao je Checo za Racing News.

Unatoč stalnim trzavicama između dvojice slavnih vozača, Meksikanac je izjavio kako im zrelost među članovima tima omogućuje rješavanje situacija na odgovarajući način. "U timu vlada sjajna atmosfera, postoji vrlo visoka razina međusobnog poštovanja, sa svim inženjerima na njegovoj i mojoj strani," rekao je Perez pa nastavio: "Mislim da smo oboje dovoljno zreli da znamo što je ispravno, a što pogrešno, i sve dok je tako, ne očekujem da će se to promijeniti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2023 02:58