StoryEditorOCM
Košarkasad je i službeno

Zvali su ga u Partizan, pisalo se o povratku u Grčku i NBA, ali Hezonja prelomio: ‘Nastavljam svoje putovanje kod kuće‘

Piše Sport SD
20. lipnja 2024. - 16:19

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (29) produžio je ugovor sa španjolskim velikanom Realom iz Madrida, objavio je Hrvatski košarkaški savez (HKS). 

Hezonja je imao odličnu sezonu u Realu s kojim je osvojio naslov španjolskog prvaka te pobjednika Kupa, dok je stigao i do finala Eurolige u kojem je izgubio od Panathinaikosa. Bio je MVP Eurolige za mjesec prosinac.

Ugovor s Realom je istekao, šuškalo se o prijelazu u mnoge klubove, uključivši i povratak u SAD, no danas je ipak na svim svojim službenim profilima na društvenim mrežama objavio kako još dugo ostaje u kraljevskom klubu.

“Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam sklopio nikakav ugovor ni s kim drugim do sada, i kao što sam rekao, uvijek ćete to prvi čuti od mene!

Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati pa sam sretan što vam mogu priopćiti da ću nastaviti svoje putovanje kod kuće, kod svog Real Madrida, još dugo”, napisao je Mario.

Mario je važan kotačić hrvatske reprezentacije s kojom se upravo nalazi na pripremama za Olimpijski kvalifikacijski turnir. Prve će utakmice s reprezentacijom odigrati u Opatiji na međunarodnom turniru protiv Poljske i Brazila 23. i 26. lipnja, a potom slijedi borba za Olimpijske igre u Pireju od 2. do 7. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 16:20