StoryEditorOCM
HajdukVažan trijumf

Odlična uvertira za večerašnji derbi na Poljudu, juniori Hajduka slavili u Osijeku, džoker s klupe donio pobjedu

Piše Sport SD
22. listopada 2023. - 13:36

Važan trijumf upisali su juniori Hajduka pobjedom na gostovanju u Osijeku 1:0 (0:0). U nervoznom derbiju 10. kola Prve HNL momčad trenera Zlatka Jerkovića slavila je minimalnim rezultatom pogotkom Lovre Lončara u 64. minuti susreta. Prethodno je Lončar u prvom poluvremenu ušao u igru kao džoker s klupe, u 33. minuti umjesto Frane Bobanovića.

Domaći sastav susret je okončao s desetoricom nakon što je u 78. minuti drugi žuti karton odnosno isključujući crveni zaradio Amar Zahirović. Prvi žuti karton je zaradio zbog preoštrog starta, drugi zbog naguravanja s protivničkim igračem. Cijeli susret za juniore Hajduka odigrao je Luka Vušković koji je nedavno potpisao za engleski Tottenham.

Ovom pobjedom trećeplasirani Hajduk sada ima 25 bodova iz deset odigranih susreta (osam pobjeda, remi i poraz), a Osijek je ostao na 22. Vodi Lokomotiva sa 27 osvojenih bodova, a drugoplasirani Dinamo osvojio ih je 25.

Odlična je ovo uvertira za večerašnji seniorski derbi istih protivnika na Poljudu. Seniorski okršaj Hajduka i Osijeka igra se u 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:19