StoryEditorOCM
HajdukAko ne može igrat‘..

Ništa ga nije moglo zaustaviti da dođe bodriti svoje ‘bijele‘, omiljeni igrač Hajduka na štakama je stigao na Poljud

3. prosinca 2023. - 12:35

Ako već ne može biti na terenu, sad može biti na tribinama. Na utakmicu Hajduka i Gorice svoje suigrače došao je pogledati i Dario Melnjak. Kod navijača omiljeni igrač ‘bijelih‘ na Poljud je stigao na - štakama.

Prva je ovo bila utakmica Hajduka na Poljudu koju je poslije operacije koljena (ozljeda križnog ligamenta) uživo odgledao Melnjak. U nedavnom intervjuu za ‘Slobodnu Dalmaciju‘ rekao nam je kako mu je zbog smanjene pokretljivosti odmah nakon operacije i nezgodnog rasporeda utakmica (zbog gostovanja) Gorica prva prava prigoda da uživo odgleda svoj Hajduk. Najavio je i dolazak 20-30 navijača iz svog kraja, iz Varaždina. Tako je i bilo. Melnjak je stigao na štakama, i s prijateljima, na tribini je pratio susret.

Pritom je Melnjak bio i glavna meta navijača. Mnogi su, pogotovo oni najmlađi, iskoristili prigodu i zaželjeli zajedničku fotografiju s ljubimcem publike, ‘titule‘ koju je zaslužio ne samo zbog igara nego i ponašanja na travnjaku i izvan njega. Podsjetimo, zbog teške ozljede koju je zaradio na gostovanju kod Slaven Belupa prije nešto više od mjesec dana prema najavama Melnjak će propustiti ostatak sezone.

image
Screenshot/Instagram/DarioMelnjak
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 13:54