StoryEditorOCM
HajdukJuniorska drama

Navijače Hajduke razljutila odluka Inkera da se igra bez publike, evo što im je klub iz Zaprešića poručio

Piše F. V.
3. lipnja 2023. - 08:58

U današnjem zadnjem prvenstvenom kolu past će odluka o juniorskom nogometnom prvaku Hrvatske, hoće li to biti Dinamo ili branitelj naslova Hajduk. Uoči posljednjih 90 minuta Dinamo koji će ugostiti Osijek ima dva boda više od Hajduka koji će u goste fenjerašu Inkeru. Oba susreta igraju se u subotu s početkom u 11 sati. Hajduk se nada kiksu ‘modrih‘, u slučaju istog broja bodova ‘bijeli‘ bi bili prvi zbog boljeg međusobnog skora.

Baš je to gostovanje Hajduka u Zaprešiću podiglo dosta prašine nakon što je Inker sinoć objavio kako će se igrati bez publike iz sigurnosnih razloga. Razljutilo je to navijače Hajduka, bjesnili su na društvenim mrežama.

- Smiješni ste! To bi vam bilo najviše gledatelja na vašem stadionu u zadnjih par godina! - napisao je jedan navijač na facebooku Inkera.

- Sramotna odluka kluba. Očito je da Hajduk neće uspjet doći do tri boda – napisao je drugi.

Tek naknadno je klub iz Zaprešića na istoj društvenoj mreži objavio potpuniji razlog zbog kojeg se igra iza zatvorenih vrata. Razlog je – financije. Evo što su u priopćenju kojeg je potpisala Uprava napisali.

- Poštovani, izuzetno nam je žao zbog nezadovoljstva i ljutnje navijača, no insinuacije o namještanju utakmice u potpunosti odbacujemo. S obzirom na poznatu situaciju u kojoj se naš novi klub nalazi, nismo u mogućnosti osigurati sredstva za odigravanje zadnje utakmice pred publikom. Ovom utakmicom se opraštamo od lige bez obzira na rezultat, ali ćemo se sportski boriti do kraja. Iduće sezone nastavljamo s natjecanjima u nižem rangu. Sportski pozdrav, Uprava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 23:53