StoryEditorOCM
HajdukKapetan je tu

Kalinić se vratio nakon godinu dana, pa progovorio o Melnjaku: ‘Odmah sam znao što je, doživio sam isto, falit će nam‘

Piše D. KA.
31. listopada 2023. - 17:11

Na gol se nakon 366 izbivanja vratio kapetan Lovre Kalinić. Sačuvao je svoju mrežu čistom. Imao je tek nekoliko lakših intervencija. Ali pokazao je da je spreman. Eto slatkih briga za Karoglana koji će morati prelomiti između njega i Ivana Lučića.

- Dugo sam se spremao za ovaj dan kada ću ponovno stati na gol. Hvala suigračima na pobjedi, to je najvažnije. Znali smo da su oni ozbiljna ekipa s ozbiljnim trenerom koji je mene vodio u Hajduku. Imali smo nekoliko šansi u prvom poluvremenu, ali nismo ih iskoristili. Njihov vratar je odlično reagirao u nekoliko situacija. Od svih prilika na kraju je pao autogol i otvorio nam prolazak dalje.

Na klupu se vratio Karoglan i donio neke nove ideje u igri...

- Idemo korak po korak. Trener je došao prije sedam dana i nismo imali vremena pohvatati sve njegove ideje. Na dobrom tragu smo bili u Koprivnici. Ovu je utakmicu ekipa je trebala iznijeti sama i bez trenera. Kvaliteta je morala doći do izražaja.

Hajduk je u prvenstvu dva boda ispred Dinama i isto toliko iza Rijeke.

- Prvenstvo je maraton i mi moramo gledati sebe. Ne smijemo žuriti i donositi zaključke prerano. Iz tjedna u tjedan idemo po ono što je najvažnije.

Veliki udarac šampionskim ambicijama Bijelih je teška ozljeda Darija Melnjaka.

- Sigurno da je. Dario je odličan igrač i dobri duh svlačionice. Čim se dogodilo, odmah sam znao o čemu se radi jer sam isto i sam doživio. Iznenadilo me što je nastavio utakmicu. Ali to je Dario, to je njegov mentalitet. Nikad se ne predaje. Želim mu što brži oporavak, čekamo ga.

image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Božidar Vukičević/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 08:37