StoryEditorOCM
HajdukBila vojska tu je

Kakva dominacija hajdučkog puka! Navijači dvojicu ‘naših‘ ugurali u top 10, a tu je i Parižanin: Kyliane, vrime je!

Piše I. R.
12. srpnja 2023. - 17:05

Ni Fahd Moufi nije razočarao! Odnosno, navijački puk... Kako to obično biva sa svakim pojačanjem Bijelih, i Marokanac se našao u top 10 najtraženijih igrača na Transfermarktu. Njegov profil je na sedmom mjestu.

A pogodite tko je na četvrtom? Tko se još uvijek ne da s popisa najtraženijih? Ivan Perišić. On je malko kliznuo i sada je četvrti. Nevjerojatna je to dominacija hajdukovaca na najpoznatijoj stranici za nogometni mercato. Interes „bile vojske” je čak dvojicu gurnuo među 10.

Zanimljivo je i baciti oko na to tko je između dvojice „naših”. Ponajbolji igrač svijeta – Kylian Mbappe! Impresivna družina: Perija, Mbappe i Moufi. A s obzirom na to da se i mladom Francuzu ide, ne preostaje nam nego kazati – Kyliane, vrime je!

Provjerili smo i što danas kaže Transfermarkt oko mogućeg povratka Perišića u Hajduk. Postotak iznosi 72 posto. Malo je, dakle, pao. Neumorno to ažuriraju Nijemci. Čas gore, čas dole, ovisno o posljednjim vijestima. A koliko znamo, Ivan je u Londonu na razgovoru s čelnicima Tottenhama. Rasplet se očekuje uskoro. Godina dana je do isteka njegovog ugovora s londonskim klubom...

image
screenshot/Transfermarkt/Ivan Perišić
image
screenshot/Transfermarkt/Ivan Perišić
image
screenshot/Transfermarkt/Ivan Perišić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 06:10