StoryEditorOCM
HajdukKiša će - neće!

Hajduku prijeti Gorica, a navijačima kiša, da pokvari zadnju utakmicu na Poljudu ove godine. Evo što kažu prognoze

Piše F. V.
2. prosinca 2023. - 10:51

U posljednjoj domaćoj utakmici ove godine Hajduk će na svom Poljudu u 17. kolu SuperSport HNL-a ugostiti Goricu (17.30 sati). S momčadi trenera Dinka Jeličića ‘bijeli‘ imaju neraščišćenih računa. U rujnu su Splićani poraženi u Velikoj Gorici, a sastav iz Turopolja jedina je momčad koju ove sezone Hajduk u prvenstvu još nije pobijedio. Međutim, poput Hajduka i Gorica ima granitnu obranu koja je također dosad primila samo devet pogodaka.

Međutim, pored Gorice, prijeti i - kiša. Tamni oblaci već danima ‘teroriziraju‘ Dalmaciju, a sličan film u kojem kiša malo pada, malo ne pada, gledamo i danas. Ipak, po većini vremenskih prognoza za vrijeme utakmice kiše ne bi trebalo biti.

Kiša bi trebala padati oko 13 i oko 14 sati. Međutim, prije početka susreta, za vrijeme utakmice i nakon nje ne očekuju se padaline. Puhat će jak vjetar (jugo). A ne bi trebalo biti ni previše hladno, predviđa se da će biti 15-16 stupnjeva Celzijusa. Barem ne onoliko hladno koliko bi moglo biti s obzirom da smo već u prosincu.

Stoga treba očekivati jako dobro popunjen Poljud, a pogotovo s obzirom na dobre igre momčadi trenera Mislava Karoglana u zadnje vrijeme, prvo mjesto na tablici te domaći oproštaj za ovu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:38