StoryEditorOCM
HajdukPosudba

Hajduk napokon pronašao rješenje za najkritičniju poziciju? Bio bi to veliki povratak pred nastavak borbe za titulu

Piše Slaven Alfirević
21. prosinca 2023. - 15:07

Vraća li se David Čolina u Hajduk? Kombinacija je otvorena, navodno i most komunikacije funkcionira premda o tome ne valja detaljnije prije vremena, ali Čolina je ante portas povratka, pred vratima da se vrati Hajduku. Priča nije bez osnove.

Čolina se u Augsburgu nije naigrao, Bild ga navodi kao onoga koji se sprema na odlazak iz redova tog bundesligaša, Hajduku bi dobro došao alternativni lijevi branič, u siječnju se prodao s priprema "bijelih" u Novigradu, Hajduk je nešto zaradio, a sad bi ga posudio i vratio, moguće i s pravom otkupa na ljeto. Obnovio ga i "oživio" i onda opet možda prodao!

Pisali smo da Hajduku treba još jedan lijevi bek, uz Ismaela Dialla i mladog Šimuna Hrgovića, a Čolina se nudi kao odlično rješenje za popunu i ne samo to. On je i branič ofenzivnih sklonosti, a okušao se i kao veznjak.

Zasad je to ideja koja je "provaljena" iz Njemačke, a osim toga bio je i ostao omiljen u svlačionici "bijelih", s mnogima je baš veliki prijatelj, pa je i to dobar signal za povratak Davida u Poljud. Naravno, pričekajmo dok priča ne dobije snažnije obrise.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Vojko Basic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:21