StoryEditorOCM
Hajdukpovratnik

Elez nakon prvog starta poslije 11 mjeseci: ‘U raspadu sam, gledam samo kako da se što prije oporavim za Dinamo‘

Piše F. V.
23. rujna 2023. - 22:33

Stoper Hajduka Josip Elez je u pobjedi protiv Lokomotive na Poljudu (1:0) startao prvi put poslije čak 11 mjeseci. Od Lokomotive do Lokomotive je trajao njegov izostanak iz početne postave ‘bijelih‘. Iza njega je bila vrlo duga pauza zbog ozljede kuka i operacije, pa zatim i dug put povratka na teren. Nakon zaslužene, ali teško izborene pobjede je kazao.

- Nikad nije lako, a jednostavno nam je svima na kraju, nama igračima, svima u klubu, kao i navijačima bilo drago da smo izvukli ta tri boda. Malo smo se mučili, ali najbitnije je da smo pobijedili i da se sada možemo pripremati za iduću utakmicu.

Godinu dana je prošlo otkad ste zadnji put svih 90 minuta proveli na travnjaku? Kako je reagiralo tijelo?

- Skoro kao i kada sam prije igrao, skoro sam u raspadu ha, ha. Sada trebam gledati kako se ponovno oporaviti i spremiti za iduću utakmicu.

Ta iduća utakmica je derbi s Dinamom na Poljudu u nedjelju 1. listopada?

- Ne treba taj susret niti najavljivati, niti tražiti nekakve motivacije, raditi dramu oko toga. Svakom igraču je u glavi samo ta utakmica. To su uvijek najlakše utakmice. To je najbitnija utakmica u prvenstvenom krugu, ali treba je odraditi kao i svaku drugu – rekao je Elez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:12