StoryEditorOCM
Hajduknajava belupa

Blatnjak se obratio javnosti umjesto viroznog Karoglana i otkrio kakva je situacija u svlačionici

Piše SPORT SD
9. veljače 2024. - 14:27

Hajduk ovu nedjelju (15 sati) na Poljudu dočekuje Slaven Belupo i nada se prvoj ovogodišnjoj pobjedi u službenim utakmicama.

Susret je umjesto viroznog Mislava Karoglana najavio njegov pomoćnik Dragan Blatnjak.

Je li koga od igrača uhvatila viroza?

- Žaper je izostao prošlu utakmicu, ali sad se vratio u kadar i svi su spremni osim Livaje koji za ovu utakmicu još neće konkurirati.

Puno se priča o padu forme i samo jednom osvojenom bodu u nastavku sezone, osjećate li vi pritisak zbog toga?

- Pritisak je uvijek prisutan u Hajduku. Svjesni smo da smo u ove dvije utakmice mogli više, pogotovo protiv Rijeke. Ostali smo dužni navijačima i nadam se da ćemo to ispraviti u nedjelju s jednom dobrom utakmicom i s tri boda.

Kakav Belupo očekujete?

- Slaven je dobra ekipa, tranzicijska. Jako su okomiti, pobijedili su 4:0 na Rujevici. U zoni komfora su i mogu opušteno igrati utakmicu, znajući da nemaju što izgubiti, a da mogu puno dobiti. Mi moramo gledati sebe i odraditi utakmicu onako kako ljudi od nas očekuju. U ovu utakmicu ulazimo maksimalno motivirani i želimo iz nje izaći kao pobjednici.

Priča se puno o poziciji lijevo beka, Dialla i dalje nema, krpalo se to dosad s Moufijem... Priča li se opet o Hrgoviću kao o mogućem rješenju?

- Sigurno da je Hrgović u konkurenciji, ali imat ćemo još dva treninga prije utakmice i naći ćemo rješenje. Ako bude igrao, imat će našu punu podršku i sigurni smo da će moći odgovoriti svim našim zahtjevima.

Benedik Mioč trenutno je najproduktivniji igrač HNL-a s 14 izravnih sudjelovanja u golovima, šzo je njegova tajna?

- Dečko je u super formi, našao je svoju sredinu i sigurno je jedan od njihovih najopasnijih igrača. Međutim, Belupo ima još opasnih igrača, imaju dosta i visine, tako da morat ćemo biti oprezni i odigrati dobru utakmicu da bismo pobijedili - zaključio je Blatnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 03:42