StoryEditorOCM
HajdukUtakmica sezone

Bit će prijenosa! Evo gdje možete gledati derbi juniora Hajduka i Dinama koji odlučuje o tituli i mjestu u Ligi prvaka

Piše F. V.
14. svibnja 2023. - 15:55

U ponedjeljak ujutro na pomoćnom igralištu stadiona na Poljudu igra se veliki juniorski derbi Hajduka i Dinama, susret koji će velikim dijelom usmjeriti utrku za titulom koja ujedno donosi i plasman u juniorsku Ligu prvaka (11 sati). Uoči ovog susreta Dinamo vodi sa 64 boda, ima dva boda više, ali i odigranu utakmicu više od Hajduka. ‘Bijeli‘ imaju 62 boda i eventualnom pobjedom u derbiju bi na tablici pretekli ‘modre‘ uz odigrani susret manje. Čak i remi ne bi nužno bio loš rezultat za Hajduk, s obzirom na taj zaostali susret koji imaju u džepu. U tom scenariju i dalje bi momčad trenera Marijana Budimira sve imala u svojim rukama. Hajduk ukupno ima još pet kola do kraja prvenstva.

Uoči derbija Hajduk ima dosta problema s ozljedama i generalno izostancima igrača i podrška navijača bit će ‘bijelima‘ prijeko potrebna. Momčad s Poljuda lovi treći naslov juniorskog prvaka Hrvatske u nizu, ali i novi nastup u Ligi prvaka. U tom natjecanju je Budimirova momčad ove sezone senzacionalno dogurala sve do finala i stoga je velika želja okušati se ponovno u nadmetanju s najboljim juniorskim sastavima Europe.

Utakmica se igra s početkom u 11 sati. Svi oni koji ne budu mogli doći na Poljud susret će moći pratiti u izravnim prijenosima na kanalu MaxSport 1 i na Hajduk Digital TV-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 10:11