StoryEditorOCM
Hajduksubota u 17:10

Bijeli u Kranjčevićevoj traže novu pobjedu, Karoglan ne može računati na standardnog stopera, Bel dijeli pravdu

Piše Sport SD
13. veljače 2024. - 10:38

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 17.10 sati igraju protiv Rudeša u Kranjčevićevoj u okviru 23. kola SuperSport HNL. 

Bijeli u ovaj susret ulaze s drugog mjesta prvenstvene tablice s 45 osvojenih bodova, odnosno dva manje od vodeće Rijeke i četiri više od trećeplasiranog Dinama koji ima i utakmicu manje. Momčad trenera Mislava Karoglana u posljednjem susretu upisala je visoku pobjedu protiv Slaven Belupa na Poljudu. Slavio je Hajduk s 4:0, a pogotke su postigli Nikola Kalinić, Josip Brekalo, Anthony Kalik i Filip Čuić - javlja Hajduk.hr

U odnosu na dvoboj sa Slaven Belupom, trener Karoglan u Kranjčevićevoj, sigurno ne može računati na standardnog stopera Filipa Uremovića koji je dobio treći žuti karton. 

Rudeš je i dalje posljednjeplasirana momčad prvenstva s četiri osvojena boda u 22 odigrane utakmice. Momčad trenera Davora Mladine u posljednjem je s minimalnih 1:0 poražena na gostovanju u Varaždinu. U ovom susretu Rudeš će biti bez Luke Pasaričeka koji ima tri žuta kartona. 

Hajduk je pobijedio Rudeš u obje utakmice odigrane u aktualnoj sezoni, najprije s 2:0 u Zagrebu, zatim s 1:0 na Poljudu. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Kristijan Novosel iz Valpova i Luka Pajić iz Rijeke, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 13:16