StoryEditorOCM

Zaključena trakavica oko ugovora na Rujevici, Selahi potpisao za silazak s tribina i najavio gostovanje na Poljudu

Piše Sport SD
22. siječnja 2024. - 15:24

Završila se još jedna trakavica u prijelaznom roku unutar HNL-a. Sve dileme gdje će Lindon Selahi nastaviti karijeru sad su i službeno riješene, a nastavit će je tamo gdje je bio posljednje dvije i pol godine.

Povezivalo ga se s brojnim klubovima, među ostalim i s Hajdukom, ali uspio je dogovoriti uvjete koji odgovaraju Rijeci i njemu te produžio suradnju kvarnerskim klubom. Silazi tako s tribina veznjak nakon potpisao ugovora na godinu i pol dana

– Jako sam zadovoljan i sretan da je priča završena i da se sve završilo mojim potpisom ugovora za Rijeku. Htio sam i želim pomoći ekipi u nastavku sezone. Moj izbor uvijek je bio ostati u Rijeci i drago mi je da smo sve dogovorili i da se sad možemo koncentrirati na teren što je najbitnije za mene i ekipu - rekao je Lindon za službenu stranicu Rijeke.

Selahi je u Rijeci od srpnja 2021. godine upisao dosad 91 nastup.

– Blizu sam 100 nastupa za Rijeku, to je stvarno puno utakmica. Jako mi je drago što sam odigrao toliko utakmica u dresu Rijeke, tu se osjećam kao kod kuće. Naravno, u tom periodu bilo je dobrih i loših utakmica, boljih i lošijih rezultata, ali uvijek ću pamtiti samo one pozitivne i dobre stvari. Bilo je tu puno više dobrih stvari. Zadovoljan sam, ali uvijek želim više. Priča se i dalje piše i ona nije gotova dok god nosim ovaj dres. Čeka nas još puno posla i nije gotovo i napravit ćemo sve da usrećimo navijače - rekao je Selahi koji s nestrpljenjem očekuje početak drugog dijela sezone.

Riječane čekaju teška gostovanja kod Gorice i Hajduka.

– Drugi dio sezone otvaramo s dvije teške utakmice. Ali idemo utakmicu po utakmicu, idemo prvo pokušati pobijediti Goricu, a onda ćemo dalje razmišljati. Naravno, uvijek je teže igrati na gostovanju, u ovoj ligi nema lagane utakmice, svatko može pobijediti svakog. Imali smo kratke, ali dobre pripreme i mislim da smo svi spremni. Iskreno, ne mogu dočekati početak drugog dijela sezone – ustvrdio je Selahi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:06