StoryEditorOCM
Domaći nogometraspad sistema?

Šok za šokom u Maksimiru, novi težak udarac za Dinamo: nakon bodova ostaje i bez najboljeg igrača

Piše I. M.
6. kolovoza 2023. - 11:38

Utakmica između Dinama i Gorice, svakako je bila najveće iznenađenje ovog kola Supersport HNL-a.  Domaćini su na Maksimiru izvukli samo bod, a izgleda kako je Luka Ivanušec odigrao jednu od posljednjih predstava u modrom dresu.

Dalo se to iščitati iz izjava trenera Igora Bišćana s konferencije za medije na kojoj je praktički potvrdio odlazak igrača koji je trenutno u najboljoj formi u Dinamu.

- Možda nije pametno nakon ovakve utakmice donositi nekakve zaključke, ali puno ovisimo o Ivanušecu i još nekima. Luka će nam sigurno faliti jer s njim je daleko lakše igrati, kad je on na terenu opasniji smo. Treba vidjeti kako će Kaneko izgledati kroz neko vrijeme, rekao je Bišćan.

Dinamo i Feyenoord postigli dogovor oko Ivanušeca

Ivanušecov idući klub bit će nizozemski velikan Feyenoord koji je sa Zagrepčanima nekoliko tjedana u pregovorima, a čini se da je dogovor oko odštete postignut. No, koliko će ona iznositi, u ovom trenutku još se ne zna. Ono što je poznato je da je prva Feyenoordova ponuda iznosila sedam milijuna eura i da su "modri" to odbili. Međutim, onda su se Nizozemci vratili s poboljšanom cifrom koja je očigledno zadovoljila čelnike Dinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 07:19