StoryEditorOCM

Ovo (ni)je kraj, dinamovci se sasvim predali, neki zazivaju povratak otpisanog: I tako nakon 20 godina pehar ode u Split

Piše Pero Smolčić
24. siječnja 2024. - 09:03

Dinamo šaptom pade. Ni počelo nije, a već je gotovo. Tako se čini, ali dalek je put do kraja prvenstva i Hajduk još mora odraditi veliki broj utakmica, no dojam je da ovaj ‘modri stroj‘ ne da je u raspadu, nego više ne daje uopće nikakve znakove života.

Letargični, pokisli, razbijeni... Pregazila ih je Lokomotiva, tri komada u mreži, Čop, Čop, Čop... Sveti Duje zaštitnik je Splita, a Duje Čop postao je odjednom junak na jedan dan svih navijača Hajduka.

S druge strane, navijači Dinama, sasvim su se predali. Ogorčenje koje iskazuju na društvenim mrežama teško je i opisati, ali sukus je u ovih nekoliko komentara na Dinamovom Instagramu:

- Može se čestitati Hajduku na tituli.

- I tako ode pehar nakon skoro 20 godina u Split zbog nesposobne uprave... Sramite se šta ste napravili svetinji.

- Po tatu na koljenima u Međugorje - zazivaju neki čak i povratak notornog Zdravka Mamića,

Na udaru je i trener Sergej Jakirović, naravno.

Malo tko više vjerouje da bi ovaj Dinamo mogao zaprijetiti Hajduku koji je, pak, u dijametralno suprotnom raspoloženju. Povratak Ivana Perišića bio je onaj zadnji okidač, članovi se pune brzinom munje, padaju rekordi, a padaju, čini se, i protivnici, a da ‘bijeli‘ još nisu ni ugazili na teren.

Sad im je sve na pladnju. Sad je na treneru Mislavu Karoglanu i njegovim hajducima da pokažu od čega su. Već protiv Rijeke u nedjelju. Ovdje sad više nema izlika, ili ste šampioni, ili niste. Ovakve prilike dugo nije bilo. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:21