StoryEditorOCM
Domaći nogometrođen u splitu

Napustio Hajduk pa otišao u Zagreb, sada nabrijan dolazi na Poljud: ‘Idemo po bod, možda i više‘

Piše SPORT SD
2. studenog 2023. - 18:22

Posljednjeplasirani Rudeš u subotu gostuje na Poljudu protiv Hajduka. Momčad iz Zagreba je nakon 13 odigranih utakmica još uvijek bez pobjede, ali trener Toni Golem smatra da bi se to već ovaj vikend moglo promijeniti.

- Idemo na Poljud odigrati jednu dobru utakmicu, u dobrom smo tonusu. Oni imaju problema sa svojim izostancima, mi sa svojima, ali imamo se za što hvatati na račun posljednjih par utakmica. Imamo sve preduvjete da dolje pružimo dobar otpor i pokušamo uzeti bod ili možda čak i nešto više - rekao je Golem na konferenciji za medije.

Rudeš će u Split bez mnogih važnih igrača, zbog kartona nema Latkovića, Srbljinovića i Miguela, ozlijeđen je Špeljak, dok je i vratar Marković upitan.

Toni Golem je nekadašnji igrač i član stožera Hajduka, a ove sezone je odlučio napustiti trenersko mjesto juniora Bijelih kako bi preuzeo Rudeš.

- Emocije su uvijek za Hajduk, rođen sam u Splitu, prošao školu, bio trener, naravno da je to nešto posebno. Ali, ja sam svojevoljno napustio juniore, idem dolje kao trener Rudeša i napravit ću sve da se vratimo s kojim bodom, izjavio je Golem, a prenio HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 15:50