StoryEditorOCM
Domaći nogometnije zadovoljan

Nakon poraza od Hajduka, trener Rijeke poludio na medije: ‘Zašto se plasiraju neistine?‘

Piše SPORT SD
1. kolovoza 2023. - 18:10

Rijeka je u nedjelju poražena na Poljudu od nadmoćnijeg Hajduka s 1:0. Mogla je momčad s Kvarnera proći i puno gore, ali sada imaju druge brige. Već u četvrtak ih čeka novi europski ispit, na uzvratni susret im stiže kosovski Dukagjini.

Uz to, ovog ljeta su prodali svoja dva najbolja napadača, Matiju Frigana i Princea Ampema, ali ih još uvijek nisu zamijenili. Pojavila su se nagađanja da će Rijeka pokušati dovesti Nemanju Bilbiju iz Zrinjskog, najboljeg napadača BiH lige. Trener Rijeke Sergej Jakirović dobro poznaje Bilbiju iz razdoblja kada je i sam vodio BiH prvoligaša.

Jakirović je nakon poraza od Hajduka izjavio kako im nedostaje napadač, te da će se o pojačanjima na toj poziciji "čuti u narednim danima." Mnogi mediji su u njegovim riječima vidjeli upravo Bilbiju.

Ali, Jakirović je sada odlučio stati na kraj glasinama, dao je intervju za Bljesak.info u kojem je demantirao glasine i kritizirao medije: "Riječ je o dezinformaciji. Ne znam zašto se neistine plasiraju pred povijesnu utakmicu za Zrinjski."

Inače, Zrinjski večeras igra uzvrat drugog pretkola Lige prvaka u gostima protiv Slovana iz Bratislave. U prvoj utakmici su u Mostaru poraženi s 1:0.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 03:17