StoryEditorOCM
Domaći nogometsupersport hnl

Hajduk stiže u goste: ‘Respektiramo, ali ne bih se previše osvrtao na njih, to su njihovi problemi‘

Piše Goran Čičin-Mašansker/SN
25. listopada 2023. - 07:01

Nedjelja je bila slobodna za igrače Slavena Belupa, koji su u ponedjeljak odradili dva treninga. Rudeš je arhiviran, osvojen je tek bod u remiju bez pogodaka, iako je moglo i trebalo biti drugačije - pišu Sportske novosti.

- Ostaje žal, pogotovo zato što smo imali četiri jako dobre, vrhunske prilike koje nismo zabili, a trebali smo ih iskoristiti. Teško je reći kako bi utakmica u tom slučaju završila, ali oni takve šanse nisu imali. No, i rezultati Rijeke, Hajduka i Dinama pokazali su da je u našoj ligi sve moguće. Njihovi su navijači već unaprijed uknjižili bodove, a ispalo je drugačije - kazao je Slavenov trener Roy Ferenčina.

S gostovanja u Kranjčevićevoj kao pozitivne stvari mogu se izdvojiti stvorene prilike, kao i sigurna obrana.

- Uz to smo imali veći posjed, više udaraca prema vratima. No, tako se dogodilo da im je vratar vrhunski branio pa smo uspjeli osvojiti samo jedan bod.

Misli su okrenute prema Hajduku koji prolazi kroz veliku krizu. Tim više će pozornost hrvatskih ljubitelja nogometa u petak biti usmjerena prema Koprivnici.

image
Željko Hajdinjak/Cropix

- Uvijek je to velika utakmica, bez obzira na to u kakvom se stanju nalazi Hajduk. Mi smo se u potpunosti okrenuli toj utakmici, zaboravili smo ono što je bilo prošlog petka i želimo opet biti pravi i nastaviti naš niz pozitivnih rezultata. Naravno, respektiramo Hajduk, ali gledam sebe i svoju ekipu, te se nadam da ćemo biti na vrhuncu što se tiče naših mogućnosti.

Je li vas iznenadio Hajdukov poraz od Osijeka?

- Iskreno, nisam to očekivao, ali u HNL-u je sve moguće, svatko svakoga može dobiti.

Ide li vam na ruku što su Splićani u takvoj situaciji?

- Ne bih se previše osvrtao na njih, to su njihovi problemi. Mi gledamo sebe, želimo biti pravi i ponoviti dobre igre iz utakmica s Osijekom i Varaždinom. Očekujem odličnu utakmicu s našom boljom realizacijom, onda se možemo nadati i bodovima - poručio je Ferenčina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 07:37