StoryEditorOCM
Splitvažna obavijest

Zbog sutrašnje humanitarne trke ‘Race for the cure‘ za sav promet se zatvara dionica od Vile Dalmacije do Rive

Piše Split SD
23. rujna 2023. - 23:36
Split, 130420. Nekolicina setaca na splitskim gradskim ulicama na Uskrsni ponedjeljak pridrzavala se mjera u borbi protiv zaraze koronavirusom. Na fotografiji: Mestrovicevo setaliste.Josko Supic/Cropix/Cropix

Iz organizacije sutrašnje utrke "Race for thr cure" obavještavaju građane da će se, temeljem rješenja Policijske uprave splitsko-dalmatinske, u nedjelju, 24. rujna zatvoriti promet od Šetališta Ivana Meštrovića do Obale hrvatskog narodnog preporoda (Riva) od 18 do 18.45 sati.

- Promet se zatvara na cestama Trumbićeva obala, Obala kneza Branimira, šetalište Ivana Meštrovića (do Vile Dalmacija) na zahtjev Županijske lige protiv raka koja organizira manifestaciju "Race for the cure" u sklopu koje se održava trka/šetnja s ciljem podrške oboljelima d karcinoma dojke, proslave života i sjećanja na sve one koji su izgubili živote zbog bolesti, te kako bi se ukazalo na bolju prevenciju od raka dojke.

Molimo građane za razumijevanje i podršku. Pridružite nam se i pružite potporu oboljelima od karcinoma dojke. Hvala Vam od srca na dosadašnjoj i budućoj potpori našim aktivnostima - stokji u obavijesti koju potpisuje prof.dr. sc. Eduard Vrdoljak, predstojnik Klinike za onkologiju i radioterapiju KBC-a Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 01:23